Eerdere bijeenkomsten

Cleveringabijeenkomsten 2017

Rond 26 november 2017 houden Leidse wetenschappers wereldwijd interessante Cleveringalezingen over onderwerpen uit hun eigen vakgebied. Het LUF bereidt in samenwerking met de Cleveringa-comités deze bijeenkomsten voor.

Schiedam en Taipei zijn dit jaar nieuwe locaties. In Schiedam spreekt op 26 november prof.dr. E.A.M. Crone, Spinozawinnares van dit jaar, over ‘Zelfbeeld bij adolescenten’. In Taipei zal op 27 november prof. F.C. de Ruiter spreken over ‘Research in and through artistic practice: An art in itself’.

De bijeenkomst in Paramaribo is reeds op 3 oktober. Prof.dr. C.L. Hofman geeft daar een lezing onder de titel ‘Caribische ontmoetingen: Indiaanse netwerken van vroeger en nu’.

Informatie over de overige Cleveringalezingen in binnen- en buitenland vindt u op deze pagina.